Περιγραφή / Description - Digital Pen & Paper by CubeIQ

Go to content

Main menu:

Περιγραφή / Description

ivForms™

ivForms - Περιγραφή
H εφαρμογή ivForms είναι μια εύκολη στην χρήση και εύκολη στην διαχείριση εφαρμογή επεξεργασίας ηλεκτρονικών φορμών, κατασκευασμένη για χρήση σε Androit™ and iOS™ (iPad) τερματικά η οποία μειώνει τον χρόνο επεξεργασίας πληροφοριών στο μισό.

Αποστολή κειμένου, παρατηρήσεων, σημειώσεων και εικόνων άμεσα από το σημείο παραγωγής τους κατευθείαν στις εφαρμογές γραφείου (MS Office ή άλλο λογισμικό) σημαίνει ότι μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πελατών σας, στις παραγγελίες τους και στα αιτήματα τους πολύ πιο γρήγορα.

Οι ηλεκτρονικές φόρμες μοιάζουν με τις φυσικές φόρμες σε χαρτί πράγμα που τις καθιστά εύκολες στην συμπλήρωση και απλές στη πλοήγηση. Οι ηλεκτρονικές φόρμες μπορεί να είναι και πορ-συμπληρωμένες στα πεδία που είναι γνωστά με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση της συμπλήρωσης τους να είναι ακόμη ταχύτερη . Και για αυτούς που τους αρέσει να να κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις η εφαρμογή
ivForms χρησιμοποιεί μια από τις καλύτερες τεχνολογίες στην αγορά για την αναγνώριση γραπτού κειμένου (handwriting recognition).

Η εφαρμογή ηλεκτρονικών φορμών για tablets έχει σχεδιαστεί με βάση χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση ηλεκτρονικών φορμών για κινητές συσκευές και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη που αντιμετωπίζει πελάτες να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, να περνά τον χρόνο του εξυπηρετώντας τους πελάτες του    

Εφαρμογές - Για ποιόν είναι
Οποιοδήποτε οργανισμό, μεγάλος ή μικρός, με πολυπληθή ή ολιγομελή ομάδες που:

  • Πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες

  • Συγκεντρώνουν και καταγράφουν δεδομένα μετακινούμενοι

  • Κάνουν έρευνες  αγορά ή εκτελούν παραγγελιοληψίες

  • Καταγράφουν κατανάλωση αγαθών κοινής ωφελείας (ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, νερό)

  • Εκτιμούν την κατάσταση κτηρίων και δημιουργούν εντολές εργασίας

  • Κρατούν ιατρικές σημειώσεις

  • Συμπληρώνουν έντυπα απαιτήσεων

Ανταλλαγή Δεδομένων
Η εφαρμογή ivForms™ είναι μια εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικών φορμών για φορητά τερματικά Androit™ και  iOS™ (iPad) αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξάγει δεδομένα σε έναν αριθμό κοινών μορφών ώστε αυτά να μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στις διαδικασίες του γραφείου σας και των επεξεργαστικών σας συστημάτων.
Οι κοινές μορφές δεδομένων περιλαμβάνουν ASCII/Text, XML, CSV και PDF μέσω email και FTP. Άλλες μορφές  εξαγωγής δεδομένων μπορούν να κατασκευαστούν κατά περίπτωση ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu